Tiqets haalt $60 miljoen groeigeld op in C-ronde geleid door Airbnb

Amsterdam, 29 oktober 2019 - Tiqets heeft een investering van 60 miljoen dollar opgehaald. Deze investeringsronde werd geleid door Airbnb en werd mede ondersteund door eerdere lead-investors HPE Growth Capital en Investion. Met deze Series C ronde heeft Tiqets ruim 100 miljoen dollar opgehaald om haar wereldwijde groei hard door te zetten.

TBD

Sinds de oprichting in 2014 is Tiqets uitgegroeid tot een van ‘s werelds grootste innovatieve online platformen waar consumenten wereldwijd toegangskaarten voor musea en attracties kunnen kopen. Tiqets is er vandaag de dag in geslaagd om miljoenen consumenten uit meer dan 190 landen te bereiken en consumenten te inspireren en kennis te laten maken met de vele musea en attracties in meer dan 60 landen.

Met deze investeringsronde wil Tiqets de wereldwijde groei versnellen en de consument meer unieke culturele ervaringen bieden. Daarnaast zal Tiqets zich richten op het ontwikkelen van meer data gedreven technologische oplossingen voor musea en attracties om zo een breder publiek te bereiken, een betere bezoekerservaring te bieden en de omzet te laten stijgen.

23-10Tiqetsportraits-43.jpg
  • jpg
Tijdens een reis willen mensen graag nieuwe en unieke plekken ontdekken. Wij zijn onder de indruk hoe het team van Tiqets continue blijft innoveren op het gebied van technologie. Hierdoor zijn zij in staat miljoenen mensen te bereiken en hen gemakkelijk en last-minute toegang tot grote en kleine culturele attracties over de hele wereld te geven. Philippe Magid, Airbnb Art and Culture Director
 Tiqets werd gelanceerd met de missie om cultuur voor iedereen meer toegankelijk te maken en de verborgen schatten van de wereld te ontdekken. Wij zijn enorm blij met de steun en expertise die Airbnb ons kan bieden om onze klanten nog betere en unieke reiservaringen te kunnen bieden.  Luuc Elzinga, Co-Founder and CEO van Tiqets
Luuc Elzinga CEO Tiqets.jpg
  • jpg

Over Tiqets

Tiqets’ missie is cultuur toegankelijker maken. Tiqets’ innovatieve platform stelt bezoekers in staat om op ieder moment toegangskaarten voor musea en attracties te vinden, te boeken en te gebruiken. Sinds de oprichting in 2014, hebben miljoenen mensen via Tiqets  kennis kunnen maken met de vele musea en attracties over de hele wereld. Door middel van instant, last-minute en mobiele tickets verbindt Tiqets zowel ‘s werelds verborgen schatten als top musea en attracties, met de consument.

 

Het bedrijf is in 2014 opgericht in Amsterdam en heeft vandaag de dag meer dan 200 man personeel. Tiqets opereert wereldwijd en  heeft kantoren in Amsterdam (HQ), Seattle, Las Vegas ,Orlando, Philadelphia, Londen, Kopenhagen, Parijs, Barcelona, Rome, Vienna, Bangkok, Tokio en Osaka.

tiqets.com

--EINDE PERSBERICHT--

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie:

Mereille Talahatu (PR & Communication Specialist)

Email: press@tiqets.com

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Tiqets nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL