Persbericht

Tiqets helpt Nederlandse strandexploitanten op weg naar economisch herstel

Amsterdam, 24 juni, 2020 - De vernieuwde Booking Engine van Tiqets biedt nu speciale reserverings mogelijkheden voor strandexploitanten. Tiqets ziet af van hun commissiekosten, zodat strandpaviljoens dit platform kosteloos kunnen gebruiken totdat zij economisch hersteld zijn.

Beachclubs
  • jpeg
Beachclubs

Strandpaviljoens behoren tot de groep bedrijven die het hardst getroffen zijn door de quarantaine maatregelen. De meeste strandpaviljoens krijgen beperkte overheidssteun en draaien vandaag de dag slechts 15% van hun gebruikelijke omzet. Hierdoor wordt het heropenen van hun strandpaviljoen en het voldoen aan nieuwe veiligheidseisen, een enorme uitdaging. Tiqets wil strandexploitanten daarom helpen hun bedrijf veilig en efficiënt te heropenen voor het zomerseizoen door de Tiqets Booking Engine gratis aan te bieden.

De Tiqets Booking Engine is een white-label ticketing oplossing, waarmee klanten van tevoren hun strandbed kunnen boeken op de website van het strandpaviljoen. Dit biedt de strandpaviljoens de mogelijkheid direct in te spelen op last-minute aanpassingen in eisen op het gebied van capaciteit, veiligheid en communicatie, zonder te hoeven betalen voor dure website-upgrades.

Managen van bezoekers capaciteit

Tiqets heeft gewerkt aan een uitbreiding van hun, op tijdslot gebaseerde, reserveringssysteem. Ieder strandpaviljoen kan de Tiqets Booking Engine op hun website laten inbouwen om aan de nieuwe capaciteitseisen te voldoen. Op deze manier kunnen ze het maximaal aantal strandbedden en aantal bezoekers in hun restaurant of terras managen, rekening houdende met de vereiste 1.5m afstand.

Generen van maximale inkomsten

Tiqets lanceert nieuwe bundel- en upsell mogelijkheden, waardoor strandpaviljoens ook combinatie pakketten kunnen aanbieden, zoals strandbedden in combinatie met parasols, windschermen, handdoeken, lunch of diner. Zo kunnen strandpaviljoens maximale inkomsten genereren zolang zij nog met beperkte capaciteit maatregelen te maken hebben.

Gestroomlijnde marketing en communicatie

Het team van Tiqets heeft gewerkt aan een technologie waarmee consumenten informatie kunnen filteren op wat ze belangrijk vinden in een post-quarantaine wereld. Strandpaviljoens die de boekingsmodule gebruiken, kunnen de veiligheids- en hygiëne maatregelen die ze hanteren duidelijk communiceren, zodat klanten met een gerust hart hun reserveringen kunnen maken.

Een aantal Nederlandse strandpaviljoens, waaronder Vooges Strand Zandvoort, Whoosah Beachclub Scheveningen, Buena Vista Beach Club Den Haag en Tijn Akersloot Zandvoort maakt inmiddels, naar volle tevredenheid, gebruik van de Tiqets Booking Engine.

We voelen de sterke verantwoordelijkheid om de reis- en toeristenbranche te helpen en strandexploitanten te steunen in hun economisch herstel na de quarantaine. Over-communiceren is van cruciaal belang, zeker als het gaat om de veiligheidsmaatregelen die een strandpaviljoen heeft getroffen. Dit zorgt ervoor dat mensen gerustgesteld zijn en zich comfortabel voelen wanneer zij strandpaviljoens opnieuw willen bezoeken. Met de verbeterde functies in de Tiqets Booking Engine willen we strandexploitanten het vertrouwen geven dat zij hun deuren weer kunnen openen Luuc Elzinga, President of Tiqets

Voor meer informatie over de Tiqets Booking Engine: press@tiqets.com

Over Tiqets

Sinds de oprichting in 2014 wijdt Tiqets zich aan het toegankelijker maken van cultuur, en hebben talloze reizigers dankzij Tiqets kennisgemaakt met musea en attracties over de hele wereld. Van iconische bezienswaardigheden tot verborgen parels: al miljoenen mensen kozen bij hun ontdekkingstochten voor Tiqets, en boekten moeiteloos tickets.

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf, dat kon rekenen op de steun van investeerders als Airbnb, HPE en Investion, heeft inmiddels ruim 200 mensen in dienst, die werkzaam zijn in Amsterdam (hoofdkantoor), Seattle, Las Vegas, Orlando, Philadelphia, Londen, Kopenhagen, Parijs, Barcelona, Rome, Wenen, Bangkok, Tokio en Osaka.  Meer informatie is te vinden op Tiqets.com.

- EINDE PERSBERICHT-

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Tiqets nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL