tiqets-graphic-2.jpg
  • jpg

Tiqets.com ontvangt investering van 1 miljoen USD

Amsterdam

Summary

Een consortium van investeerders verstrekt een bedrag van 1 miljoen USD aan Tiqets.com. Door de investering is de Amsterdamse start-up in staat om de wereldwijde groei verder te versnellen.

Om dit te bewerkstelligen wordt door Tiqets.com met name geïnvesteerd in productontwikkeling en (mobile) technologie. Hierdoor is Tiqets.com nog beter en sneller in staat om haar wereldwijde klanten te bedienen, ticketpartners te faciliteren en zich te blijven ontwikkelen tot de marktleider op het gebied van verkoop van entertainment-tickets aan reizigers. Hierbij ligt een sterke focus op tickets die direct te boeken en (mobiel) inwisselbaar zijn.

2015

Het afgelopen jaar heeft Tiqets.com op alle vlakken een exponentiële groei doorgemaakt. Inmiddels heeft Tiqets.com een samenwerking met ruim 100 ticketpartners en meer dan 40 nationale en internationale distributiepartners. Tevens heeft de organisatie in september 2014 met succes haar eigen BtoC website, Tiqets.com, gelanceerd met als resultaat een snelgroeiende groep wereldwijde klanten. Het team van Tiqets.com bestaat uit 20 medewerkers waaronder een Product en Tech team van 10 medewerkers.

Tiqets.com

Tiqets.com is eind 2013 opgericht met de missie om reizigers wereldwijd een fantastische reiservaring te bieden. Tiqets.com maakt het voor reisorganisaties zoals vliegmaatschappijen, hotelketens en online reisbureaus via een API, co-branded website of widget-integratie mogelijk om hun klanten wereldwijd via verschillende “touchpoints” tickets voor tours, attracties, theatervoorstellingen, sportwedstrijden, concerten en musea aan te bieden. Deze formule is absoluut uniek in de reiswereld. Bovendien bindt Tiqets een zeer snel groeiende groep internationale reizigers aan zich die de tickets direct via Tiqets.com bestellen.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over Tiqets.com of wanneer u een afspraak wilt maken voor een interview kunt u contact opnemen met: Merle Deterink (Head of CS & Communications)

E: merle@tiqets.com, M: +31 (0)6 44071020

Zie voor de persmap (logo/ visuals): https://www.tiqets.com/en/press

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Tiqets nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL