tiqets-graphic-2.jpg
  • jpg

Tiqets ontvangt $4 miljoen groeigeld van een groep investeerders onder aanvoering van Capital Mills

Amsterdam

Summary

Tiqets biedt reizigers mobiele tickets voor attracties, musea en ander entertainment in binnen- en buitenland. Deze investering geeft Tiqets de mogelijkheid verder te versnellen met 14 nieuwe steden vóór het zomerseizoen.

Tiqets biedt reizigers mobiele tickets voor attracties, musea en ander entertainment in binnen- en buitenland. Deze investering geeft Tiqets de mogelijkheid verder te versnellen met 14 nieuwe steden vóór het zomerseizoen.

Technologie zou onze levens makkelijker moeten maken, ook om een bezoek te brengen aan een dierentuin, museum of sportwedstrijd in een stad die je niet kent. Het bedrijf heeft extra geld weten aan te trekken om hun technologie versneld door te ontwikkelen en uit te rollen naar alle metropolen in de wereld.


SNELLE GROEI LEIDT TOT UITBREIDING

Tiqets groeide in 2015 met meer dan 3500% in Europese hotspots als Barcelona, Parijs, Rome, Londen en Amsterdam. “We groeien snel, want er is een enorme vraag naar een simpel platform om ‘instant’ kaartjes te kopen met mobiele toegang”, vertelt CEO Luuc Elzinga. “Het is onze missie om culturele bezienswaardigheden toegankelijker te maken. We helpen reizigers met onze technologie zo eenvoudig mogelijk naar binnen te komen. Elke dag krijgen we vragen van onze klanten om meer steden aan te sluiten. Een prachtige uitdaging om deze vraag te beantwoorden!”

Uitbreiding staat later deze maand al op de planning, wanneer Tiqets naar New York en Praag uitbreidt. O.a. Dubai, Berlijn en Kopenhagen worden nog voor de zomervakantie aan het aanbod toegevoegd.


INVESTEREN IS EEN GROEIMIDDEL

De snelle groei heeft de aandacht van investeerders getrokken en Tiqets een “Series A” investering van $4 miljoen opgeleverd van een groep investeerders onder leiding van Capital Mills.

“Tiqets heeft een unieke visie op mobiele toegangskaartjes en heeft de afgelopen jaren indrukwekkende resultaten laten zien. We zijn verheugd deel uit te maken van deze groei”, aldus Erwin van der Veen, partner bij Capital Mills. “Tiqets past perfect bij onze investeringsstrategie. Onze investering – samen met Investion en anderen – zal Tiqets helpen nog sneller op te schalen”.

“Deze succesvolle investeringsronde is een prachtige bevestiging van onze strategie. Het geeft ons de middelen die we nodig hebben om nog meer reizigers te helpen het beste uit hun reis te halen. Ook biedt het verschillende locaties vele handvatten om de toestroom van deze reizigers te beheren”, aldus mede-oprichter en Business Development Manager Maarten Raaijmakers.

PERSBERICHT - 7 MAART 2016


OVER TIQETS

Tiqets is een innovatief ticketing platform waar bezoekers al hun culturele toegangstickets vinden, boeken en via smartphones gebruiken voor musea, shows en attracties. Sinds de oprichting in december 2013 werkt het bedrijf succesvol samen met de attracties en musea van grote toeristische bestemmingen. Bij het bedrijf werken 45 mensen in Amsterdam, Barcelona, Parijs en Rome. Ga voor meer informatie naar www.tiqets.com.

OVER CAPITAL MILLS

Capital Mills is een Nederlandse investeringsmaatschappij die is gericht op lange termijn samenwerkingen en actieve steun van innovatieve bedrijven in Saas, Health Care en Leisure markets. Het bedrijf bestaat uit een groep ervaren ondernemers en geeft de voorkeur aan investeringsmogelijkheden in of net voor de “Series A ronde”. Ga voor meer informatie naar www.capitalmills.nl.

Opmerking voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie over Tiqets of om een afspraak te maken voor een interview, neem contact op met Daniel Scheijen (CMO)

E: daniel@tiqets.com,

M: +31 (0)6 40004002

Voor persbenodigdheden (logo/afbeelding): https://www.tiqets.com/en/press

Contact details

Related topics

Receive exclusive news

Are you a journalist or do you work for a publication?
Sign up and request access to exclusive news.

Request access

Receive Tiqets news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually